Politik og samfund


I dette område kan du finde interessante artikler, videoer og links i relation til den politiske verden. 

læs en artikel fra www.180grader.dk om FN´s miljøorganisation og bl.a. de danske politikeres ukritiske tiltro til dette organ. klumme fra 180grader om klima
Miljødebatten raser – og det forlyder at alle er “enige” i at det hele er vi meneskers skyld at det går galt. CO2 er det onde dyr og debatten og de politiske beslutninger antager efterhånden hysteriske dimensioner.
Prøv at se denne video The Great Global Warming Swindle
 
The Great Global Warming Swindle is a controversial documentary film by British television producer Martin Durkin, which argues against the  all » scientific opinion that human activity is the main cause of global warming. The film showcases scientists, economists, politicians, writers, and others who are sceptical of the scientific consensus on anthropogenic global warming. Publicity for the programme states that global warming is “a lie” and “the biggest scam of modern times.”

Vi ledes af evighedsstudenter

En efter min mening skarpeste og mest præcise kommentatorer og skribenter vi pt. har i DK er Claes Kastkolm.
Han har i 180grader.dk gjort en lille kommentare til venstres Troels Lund Poulsens kommentar til Lykketofts angreb på Fogh fornylig. læs indlægget her Kastholm om evighedsstudenter og se et lille citeret afsnit fra artiklen her:
“Den lille gruppe særlinge”
Og så kommer Kastholm altså med kritikken af nutidens politikere med udgangspunkt i Troels Lund Poulsen:
“At Troels Lund Poulsen kaldte angrebet for ‘historisk perfidt’, undrede mig, og da jeg samtidig ville sikre mig, at jeg stavede hans efternavn rigtigt – han kunne jo hedde Povlsen – så slog jeg ham op på Folketingets hjemmeside og konstaterede, at indehaveren af den betydelige post som det store regeringspartis politiske ordfører har et curriculum vitæ (c.v.), der bogstaveligt talt kan stå på bagsiden af et frimærke. Han er født i 1976, meldte sig ind i Venstres Ungdom i 1992, begyndte at studere historie ved Københavns Universitet i 1996, men den politiske ordfører for det parti, der ikke kan få os til at blive færdig med vores uddannelse hurtigt nok, har næppe sat sine ben på universitetet mange gange og har heller ikke hængt over bøgerne derhjemme. Han er stadig stud.mag. og tilhører dermed den næsthyppigst repræsenterede erhvervsgruppe i Folketinget: dem, der aldrig har gjort en uddannelse færdig. Den hyppigst repræsenterede erhvervsgruppe er de seminarieuddannede lærere. Vi bliver altså ledet af folkeskolelærere og evighedsstudenter uden nogen bred samfundsmæssig erfaring. De har udelukkende deres erfaringer fra den lille gruppe af særlinge, der befolker de politiske ungdomsorganisationer. Men selv om Troels Lund Poulsen er ung og uuddannet, burde han som ambitiøs politiker have så meget historisk indsigt, at han vidste, at Lykketofts angreb på Fogh aldeles ikke er ‘historisk perfidt’.”


Danske medier

Hvis du interesserer dig for hvordan de danske medier agerer og hvordan en del medier (DR, Pol., mfl.) meget ofte vinkler deres journalistiske arbejde i venstreorienteret retning så skulle du lægge vejen forbi Uriasposten

 

En god klumme fra 180grader 17/8/2007. Læs den her klumme – Lykketofts hykleri

Du kan læse et par udvalgte citater fra artiklen her:

“Men selv en blind høne kan finde korn. Lykketoft har til en vis grad ret i, at medierne lader sig manipulere af Fogh. Ikke fordi Fogh kan styre dem, men fordi medierne (læs: journalisterne) ikke er deres opgave voksen. Kritiske, begavede medier findes stort set ikke i Danmark, fordi de færreste journalister har lyst til – eller viden nok – til at være kritiske.”

“Claus Hjort har gang på gang påstået, at der aldrig er blevet gennemført så meget borgerlig-liberal politik som under denne regering. Hvis jeg skal gøre boet op – med min begrænsede hukommelse – ville jeg trods alt mene, at Schlüter-regeringerne udrettede langt mere. Ja, det er desværre lige før Nyrup-regeringerne også udrettede langt mere. Men ingen journalister kunne finde ud af at spørge.”

“Anders Fogh har gang på gang fiflet med skattestoppet. Senest da regeringen omlagde afgifterne på biler. Afgifterne på campere med seks sæder er for eksempel blevet sat betragteligt op. Begrundelsen er “miljø”. Men der er ikke meget miljø for den 25 øre. Hvis en familie med fire børn (som min egen) har brug for at kunne transportere sig rundt, kan det nu bedre betale sig at købe to mellemstore biler, end én stor. Hvem sagde miljøhensyn? Ingen journalister kunne finde ud af at spørge.”


 


Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og politik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s