St. Bededagsferie i Sverige

 

Så blev det St. Bededag. Bilen blev pakket og fredag morgen tog vi afsted til Småland med forventning om et par solrige dage, baseret på de seneste vejrprognoser.

Og solskin det fik vi – dejligt lunt og sol fra en skyfri himmel fra fredag til søndag. D avi ankom fredag havde Jerry Hilleström allerede været og læsset 7m3 birkebrænde af. Så Mathilde, Markus og Jonas har kørt brænde ind i laden og stablet udenfor. Helle har fået malet havebord, og hoveddøren har også fået en tur til, så den nu er helt hvid og passer til huset i øvrigt. Et par træer der var væltet er blevet fældet helt og det store grantræ er blevet stammet op. Det er jo det træ som vi er nød til at fælde senere på sommeren – alle vi taler med siger, at det er for risikabelt at lade det stå i forhold til huset. Så vi lytter til sagkundskaben – de er jo skov folk alle sammen, og fælder træet, selvom det er både flot og står godt til huset. Der er også blevet sat sprosser i vinduerne i gæstehuset, så det nu passer med vinduerne i hovedbygningen.

Lørdag var vi i Åseda og handle og hente det billede og krukken som Helle havde bestilt i påsken. Vi var også et smut forbi farvehandleren og købe mere maling.

Elllers er der blevet leget, hvilet i solen, Helle har løbet sine ture og drengene har været et smut nede ved søen og miste sæssonens første fiskeblink.

Markus fandt ud af at han skulle aflevere dansk stil om mandagen, så han har brugt mange timer og energi på at få skrevet historien om "Da Markus fangede sin første fisk"

Ved søen så vi også et par fugle som vi aldrig havde set før. det viste sig at være et par Kanada gæs (ja sådan staves det) – der udover få steder i England og vist Island, holder til fra det nordligste Småland og sydover i Skåne. Flotte store fugle. Nabo Anders bekræftede, at dem var der mange af i området.

De kommende weekender skal John til USA, så der går lidt tid igen før vi ser Småland. mon ikke det bliver midt i maj, hvor vi skal holde weekend med Gitte og Niels.

Vi glæder os allerede til at se de blomstrende kirsebærtræer og alt det ander der sikkert står helt grønt næste gang.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ødegård - Sverige. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s