Maj weekend med Gitte og Niels og Bjarke og Els

Så kom den weekend som Hr. Folmann havde booket for et ½ år siden. Niels og Gitte har været forbi før et par dage sidste sommer, men vidste at Albert skulle på fodbold weekend i Skåne denne weekend. Derfor var det oplagt at holde weekend sammen i Sverige. Theis – Bjarke og Els´s dreng der også går til fodbold og i klasse med Albert og vores Jonas, skulle også deltage i dette stævne, så det blev arrangeret at også Bjarke og Els kom forbi.

Det var rigtig hyggeligt for alle – selv om drengene jo var til fodbold. Der blev spist ost, grillet en masse tigerrejer, lam mv. og drukket en masse god rødvin og et par af de "irske". Og søvn var ikke det vi fik mest af denne weekend.

Hyggeligt samvær, dejlig lang gå tur – også selvom det faktisk ikke var specielt godt vejr. nu havde det jo lige været "sommer Pinse" så 4c søndag morgen var ikke meget.

Ja faktisk fortalte nabo Anders at det en nat i ugens løb havde været frost, -.4c. Vi kunne faktisk se det på nogle af træerne.

Og så var det vel første gang at "fremmede" også sov i gæstehuset – de klagede ikke – så mon ikke det fungerer som det skal.

Tak til Niels og Gitte og Bjarke og Els for en dejlig weekend – I skal være meget velkomne en anden gang når I får lyst til et par dage i det svenske. Og Niels – du er jo stadig velkommen til at benytte Fagerhult som jagthytte når du skal op og skyde.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ødegård - Sverige. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s