Sommeren 2010

Så har vi netop afsluttet knap 3 ugers ophold i Fagerhult. 2 uger med fantastisk vejr og n uge mere blandet. det Smålandske landskab er stadig fantastisk specielt når den svenske sommer viser sig fra sin bedste side.
Så der blev solet, læst bøgerm badet og spillet minigolf – grillet og plukket blåbær.
Vi havde besøg af Søren og Else og alle børnene i et par hyggelige dage. Det fungerede rigtig godt selvom vi faktisk var 11 mennesker samlet (4 voksne og 6 børn). Der var plads og rum til at alle kunne være.
Vi har selvfølgelig pogså været på ture til kalmer og Øland og Vaxjö og været sammen med Christer og Gitte og deres drenge.
Og så har vi været i Millatorp og se hvordan vindmøller kan ødelægge landskaber. I den forbindelse havde vi et par hyggelige sammenkomster med Preben og Vibeke der ejer tolvmannshemmet ikke langt fra os. preben er ankermand i arbejdet med at forhndre eller begrænse etablering af store vindmøller i vores område.
I den sidste uge var vi alene med Jonas fordi Markus og Mathilde var på teltlejr ved Rusken sø. Så var der tid til et par fine golfrunder med Christer på i Vetlanda og på Glasrikets bane. Den sidste runde glemmer vi begge sent. de øsregnede og blæste stort set hele runden – ja så meget at vi måtte redde Christers vogn/bag op fra en dyb dam hvor den var rullet ud midt i et put. Det så morsomt ud men det var tæt på at mobilos og en del køller var sunket til bunds!!.
ja o så husker jeg også runden for at det lykkedes mig at bryde hcp. 20 grænsen – 38 points med point på samtlige huller og nu sat ned i 19,2 – dejlig dag.
 
Vi glæder os allerede til at komme forbi igen – forhåbentlig bli´r der nogle gode sensommer weekends i det Smålandske.
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ødegård - Sverige. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s