Kr. Himmelfart i Småland med Jonas

Så blev det Kr. Himmelfart. En af de forårs “småferier” hvor det er rart at være i Sverige. Denne gang var dog noget anderledes end tidligere år. Maersk havde tænkt sig at flytte rundt på 400 medarbejdere – og det skulle fruen i huset så styre – hvilket betød at Helle måte afsætte både fredag og lørdag på Dampfærgevej. Mathilde skulle arbejde og til flere arrangementer, og Markus, han ville vist hellere være hjemme med sin PC og være sammen med vennerne.

Så Jonas og jeg vi kørte til Småland alene om fredagen. Forbi Godis flyet på vejen – og proviantering hos Konsum i Åseda. Da det jo var en udpræget drengetur, besluttede vi os hurtigt for barbecue kylling fra delikatessen og cola til aften.

Og så talte vi lidt om græsslåning på vejen. Vi havde jo ikke været i Sverige siden påske, så vi forventede jo at græsset nok havde fået fat. Men 35 cm højt saftigt – så enhver Smålands ko ville have brølet af begejstring – det er ikke nogen nem sag.

Det tog os 2 timer – kostede vabler og en masse vand – men vi kom igennem.

Lørdag var jeg tidligt oppe og nyde solen og landskabet medens Jonas fik sig en rigtig “sove længe” – det er nok fordi der er så stille i Fagerhult, at man ikke bare sådan vågner som normalt.

Vi spiste frokost med Gitte og Christer i Växjö og jeg og Christer tog ud på en solrig og meget varm golfrunde på Glasrikets bane. Jonas var inde i Växjö med Daniel og efterfølgende fik vi lidt aftensmad inden vi trillede tilbage til huset. Der blev set film, læst og konsumeret en del af indkøbet fra Godis flyet.

Vi havde en dejlig weekend med masser af sol og varme (28c) og det var rigtigt hyggeligt for en gangs skyld bare at være alene afsted med sin yngste.

Og som sædvanlig glæder vi os allerede til næste gang!

IMG_0146IMG_0177

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ødegård - Sverige. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s